Bébi Donald Trump óriás lufi lebegett a londoni brit Parlament fölött – videó!

Kétnapos hivatalos látogatásra Nagy-Britanniába érkezett csütörtökön Donald Trump amerikai elnök. Donald Trump a brüsszeli NATO-csúcsértekezletről utazott Londonba, hivatalos programja péntek délutánig tart, utána feleségével Skóciába utazik, ahol magánprogramokkal tölti a hétvégét.

A Downing Street által előzetesen közzétett menetrendből kitűnik, hogy az amerikai elnök összes hivatalos programja is Londonon kívüli, vidéki helyszíneken lesz, a brit sajtó szerint azért, hogy Trump ne fusson bele a látogatása ellen szervezett londoni tüntetésekbe, bár ezt az Egyesült Államok londoni nagykövetsége cáfolta.

Az elnöki házaspárt Theresa May brit miniszterelnök csütörtök estére a Londontól száz kilométerre északnyugatra, Oxfordshire megyében emelkedő Blenheim-palotába, Sir Winston Churchill néhai brit kormányfő és családja egykori otthonába invitálta díszvacsorára, a hivatalos pénteki kétoldalú tárgyalások helyszíne pedig Chequers, a brit kormányfők vidéki rezidenciája lesz. (ATV)

Ennek aprópójából egy kis irónikus performance-szal üdvözölték a brit állampolgárok a hírhedt Trumpot. Egy őt babaként ábrázoló hatalmas lufit eresztettek a londoni brit Parlament fölé ezzel is kimutatva ellenszenvüket és véleményüket az arrogáns, egomán és nárcisztikus elnökkel szemben.

Trump Baby Blimp Over London

The Donald Trump baby blimp is taking flight over London 👶👏Ruptly

Nai-post ni LADbible noong Biyernes, Hulyo 13, 2018

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.