Balázs János 30 ingyen jegyet ajánl fel 30 fiatalnak 30. születésnapi koncertjére

Balázs János zongoraművész 30 belépőjegyet ajánl fel 30 fiatalnak harmincadik születésnapi koncertjére, amelynek a budapesti MOM Kulturális Központ ad otthont szeptember 27-én. A Balázs János 30 című koncertre a 18 és 25 év közötti fiatalok személyesen igényelhetnek jegyet a MomKult jegypénztárában – közölték a szervezők az MTI-vel.Balázs János támogatója a fiatal tehetségeknek és a fiatal koncertlátogatóknak is, ezért ajánlott fel a MomKulttal közösen koncertjegyeket.

Balázs János szeptemberi zongoraestjén Szergej Rahmanyinov, Frédéric Chopin, Liszt Ferenc és Dubrovay László művei, valamint Cziffra György átiratai hangzanak el. A moderátor Bősze Ádám lesz.

A Liszt- és Prima-díjas zongoraművész, érdemes művész turnéján tizennyolc koncertet ad Buenos Airesben, Bogotában, Waiblingenben, Brüsszelben, Pécsen, Torontóban, Montrealban, Imolában, a senlisi “Cziffra-kápolnában”, majd Hanoi, Szentpétervár és München után a budapesti Zeneakadémián, Tatán, Gödöllőn és 2019. február 25-én a Müpában lép színpadra.

 

Forrás: MTI

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.