Nem Katalin hercegné a legstílusosabb, hanem a fia György herceg

Már nem ő a legjobban öltözött híresség. Katalin hercegné uralma megdönthetetlennek látszott a legjobban öltözött hírességek listájának élén, azonban idén valaki megelőzte a Tatler jegyzékén – méghozzá saját kisfia, az imádni való György herceg.

György herceg lett a legstílusosabb. Idén a cuki kis trónörököst választották az egyik legjobban öltözött hírességnek, aki – ahogy ők írják – Róbert Gidás sikkjével mindenkit elbűvöl. Piros és kék térdnadrágjaiért odavannak az olvasók, de még iskolai egyenruhájában is imádják.

Persze, azért Katalin sem maradt le a listáról, sőt, a királyi család számos tagja felkerült rá: a hercegné mellett helyet kapott rajta Erzsébet királynő, Kamilla hercegné, Meghan hercegné és Lady Amelia Windsor is, azonban még az ő csinos szettjeik sem vehették fel a versenyt a kis herceg nacikáival.

A hírességek közül a Mamma Mia sztárja, Lily James vitte a pálmát, de a kedvese, Matt Smith is felkerült a listára. Rajta szerepel még Amal Clooney, Stella McCartney, Jerry Hall, Nicky Hilton, Daniel Kaluuya, de még a One Direction egykori énekese, Harry Styles is.

 

Forrás: femina.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.