Kurt Russell is kiállt a Galaxis őrzői rendezője mellett

Előbb a rajongók készítettek egy petícitó, majd a két Galaxis őrzői film színészei álltak ki a kirúgott rendező, James Gunn mellett. Most pedig Kurt Russell jelentette ki, hogy ez az egész ügy nevetséges.

James Gunnt egy ismert jobboldali netes aktivista, Mike Cernovich buktatta le, előásta a rendező jóval a befutása előtt írt tweet-jeit, melyek között volt néhány határeset. A Disney nem tétlenkedett, kirúgta a rendezőt és minden kapcsolatot meg is szakított vele. Ám arra valószínűleg nem számítottak a stúdiónál, hogy mekkora felháborodást fog kiváltani a döntésük. A rajongók és a színészek is visszakövetelik most James Gunnt és olyan személy is akad, aki klön is felemeli a szavát miatta. Kurt Russell szerint egyszerűen azért lett balhé azokból a régesrégi tweetekből, mert túl érzékenyek vagyunk, és mindenen megsértődünk, ezt pedig nagyon szomorúnak találja. Ő reméli, hogy a Disney végül megbocsát a rendezőnek, aki a színész szerint:

Hatalmas szíve van és nagyon jó esze. Egyszerűen nem érdemli meg ezt a bánásmódot. Vígjátékokat készít, ezért folyton feszegeti a határokat.

 

Forrás: nuus.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.