Emlőrák gyógyítására és kutatására lehet ösztöndíjat nyerni

 

Magyar emlőrák-kutató illetve emlőrák gyógyításban dolgozó szakembernek hirdet meg ösztöndíjat ismét a Susan G. Komen a 41. San Antonio Emlőrák Szimpóziumra (SABCS) való részvételre. A szimpóziumot az idén 2018. december 4. és 8. között rendezik.

Az ösztöndíj az utazási és szállás költségeket és a konferencia regisztrációs költségét fedezi 2.500 USD erejéig.

A San Antonio Emlőrák Szimpózium https://www.sabcs.org/2018-SABCS-sup-sup a legnagyobb nemzetközi, emlőrákkal kapcsolatos szakmai rendezvény, ahol 90 országból közel 7500 szakember vesz részt. Célja, hogy a résztvevő szakemberek számára kurrens tudományos információkkal szolgáljon a kísérleti biológia, etológia, megelőzés, diagnosztika és terápia témakörében az emlőrák és a rákmegelőző állapot kérdéseiről. A rendezvényre a témában dolgozó akadémikusokat, gyakorló orvosokat és kutatókat várják nemzetközi színterekről a szervezők.

A pályázat részletes leírása, további információ valamint az angol nyelvű jelentkezési lap az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen weboldalán található: http://egeszseghid.hu/nancy-brinker-nagykoveti-osztondij/

Pályázatok beadási határideje: 2018. szeptember 10.

A pályázatokat erre a címre kérjük elküldeni: info@egeszseghid.hu

 

Kiadó: Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület

MTI OS

(Lapunk az OS-be beadott közleményeket változtatás nélkül jelenteti meg, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő, a közleményt kiadó a felelős. A közlemények tartalma nem a szerkesztőség véleményét tükrözi.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.