Terjed az orvosi kannabisz Magyarországon

A Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület tudományos konferenciát rendez. A Cannabicum – Magyar Orvosi Kannabisz Konferencia fő célkitűzése, hogy a társadalom minél nagyobb részével ismertesse meg a kannabisz gyógyászati használatában rejlő lehetőségeket, az ezzel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatokat és a legfrissebb kutatási eredményeket; valamint széleskörű társadalmi egyeztetést kezdeményezzen a Magyar Orvosi Kannabisz Program kidolgozásának lehetőségeiről.

A kétnapos rendezvény során a terület hazai és nemzetközi szaktekintélyeinek előadásai mellett különböző témájú kerekasztal beszélgetéseket is figyelemmel kísérhetnek az érdeklődők. A konferencián szó esik majd az orvosi kannabisz terápiás lehetőségeiről, az endokannabinoid rendszerről, a legújabb kutatási eredményekről, a jogi helyzetről szerte a világban és még számos kapcsolódó témáról.

További részletek: www.cannabicum.com

Kiadó: Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

MTI OS

(Lapunk az OS-be beadott közleményeket változtatás nélkül jelenteti meg, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő, a közleményt kiadó a felelős. A közlemények tartalma nem a szerkesztőség véleményét tükrözi.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.