Dobd fel az otthonod ezekkel a parafadugós megoldásokkal!

Ha szeretnéd feldobni az otthonod pár saját készítésű dísszel, de nincs kedved beszerezni a hobbiboltok összes kreatív hozzávalóját, íme, négy szuper tipp a Bognár Pincészet ajánlásával, melyekhez csupán néhány parafadugó szükséges!

 

Fali kulcstartó

Ez a különleges, parafadugókból készült tábla többféleképpen is funkcionálhat: lehet egy egyszerű dísz, ám ha szögeket állítasz bele, fantasztikus fali kulcstartóként használhatod. Az elkészítése pedig rendkívül egyszerű: keress egy nagy képkeretet, és ragaszd tele félbevágott parafadugókkal, odafigyelve arra, hogy az alja lépcsőzetes legyen! Felakaszthatod az előszobában, de kiváló kiegészítője lehet a konyhának és a nappalinak is.

Parafadugó kulcstartó

S ha már van fali kulcstartó, készüljön hozzá egy különleges parafából készült kulcstartó is! Ennek az elkészítése is rendkívül egyszerű: csavard bele a kis kulcstartókampót, helyezd rá a kulcskarikát, és készen is vagy!

Parafadugóval díszített képkeret

A legemlékezetesebb pillanatokat is szebbé teszi egy parafadugós díszítés. Keress egy natúr képkeretet, s ragaszd rá a félbevágott parafadugókat! Figyelj arra, hogy kettesével cserélődjön a vízszintes és függőleges felállás.

Egyszerű konyhai dísz:

Ha nem szeretnél sokat bíbelődni a kreatív dísz megalkotása során, moss ki egy nagy befőttesüveget, szórd tele parafadugókkal, és rakd az ablakpárkányra vagy egy polcra! Díszítheted karácsonyi masnival is, ha ünnepivé varázsolnád a konyhát.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.